ıslak kek tarifleri Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sosu dökmeden önce keki kurdanla delip bir çamçak sütle isliyorum br0wni tadında oluyor tavsiye ederim

Harika oldu ardıl komutan… bu zamana derece yedigim ve yaptığım en kazançlı ıslak kek evet tarifleri m arasındakı yerini aldi

Bu nedenle de bize bir nebze olsun güzel encam ve kocakarı sıcaklığını, huzuru hissetirecek bir tarif paylaşdamızlık karar verdim.

9Kek bile soğumaya çehre tutuğunda hazırladığınız kakaolu sosu kekin üzerinde gezdirin. Bir süre henüz bekleyin ki hem kek evire çevire soğusun, hem dinlensin, hem de kakaolu sos kekin gözeneklerinden bâtıneriye süzülerek ta derinlere emeklesin ve kekin her cepheına bu derin lezzet ulaşsın.

Yapamadim sosun icinde çehreüyor kek jole kadar diyenleri anlamiyorum cidden. Ogrenci evindeyim. Kendine yetemeyen firinimla da muhtesem oluyor. Neredeyse 2 senedir bu taifi yapiyorum ve her seferinde cok guzel oldu. Emeginize saglik ardıl abicim

Nefis Lokma Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok elan hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Harika otesi gercekten bayildim enfess. Ben unu bir bucuk su bardagi koydum, sostaki yagi da 1 cay bardagi olarak yaptim. Granit tepside pisirdigim icin 15 dk da hizli pisti beş on yalnız kivam olarak tam browni ayarinda. Teşekkürler Ardacigim ♥️

Sekeri cok seven biriyim yalnız bana bile asiri sekerli geldi. Sos icin sekeri 1/3 boduç koyarak yaptim tam kivaminda oldu. Seker orani cok lakin cok şu denli. Tahinide beş altı aşkın tutyorum buarada kesinlikle Kepekli Bozkir tahini kullanin. Marketlerdeki tahine tahin demezsiniz.

islak kek tarifi Hazırladığımız kek karışımı kare bir borcama döküp 180 perese fırında kekimizi pişiriyoruz. Kürdan garprıp berrak çıkınca piştiğini anlıyoruz. Kekimiz piştikten sonra beş altı soğumaya bırakalım.

Ama katlıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında elan katkısızlıklı bir dil dalaşı zeminını gerçekleştirme kılmak üzere ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çaş istiyoruz.

Keki yaparken kullandığınız malzemeler oda sıcaklığında olursa kekiniz daha yeğin kabaracaktır.

Kek piştikten sonrasında aracısız fırından çıkartmak adına ilk sıcağı çıkana denli fırının kapağını kemiksiz tutup keki fırında bekletmelisiniz. Hırçın halde kabarmış kekinizde sönme olur.

Bu tarifi defalarca yapmış oldum. Ve nasıl tarife tam olarak uydum. Yorumlardaki bizatihi sakıncasız yönlendirmeleri gülümseyerek okuyor ve onlara tanım verenin bir şef olduğunu çizgiırlatmak istiyorum evet dü çamçak un koyunca da lezzetli oluyordur fakat tam olarak bu kek olmadığına eminim. Tarif ciğerin çok teşekkürler

Tüm kek tarifleri gibi ıslak kekin süksesının da yolu malzemeleri göz sıcaklığında kullanmaktan geçiyor. Bunun üstı keşik yumurtanın çok iyi şekilde çırpılmış olması gerekiyor.

Report this wiki page